De Trimsalon

In onze trimsalon zijn alle hondenrassen en katten welkom

Vanzelfsprekend kunnen wij uw hond trimmen in het model dat bij zijn ras hoort, maar heeft u andere voorkeuren dan wordt daar altijd rekening mee gehouden.

 

Dierzorg Mario Trimsalon. Trimster Loes met twee westies

Op het moment dat ik aan het trimmen ben is alle aandacht voor de hond. Dat betekent dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen. Om te voorkomen dat u steeds het antwoordapparaat krijgt kunt u het afspraakformulier gebruiken, maar als uw nummer achter laat bellen we natuurlijk met plezier terug.

Bij ons is trimmen meer dan alleen het knippen of plukken van de hond. Wassen, nagels knippen en oren schoonmaken hoort er gewoon bij.
En natuurlijk haalt u uw hond droog op.

Heeft u zelf moeite om uw hond altijd goed geborsteld te houden, neem dan eens een borstelbeurt. U hond wordt dan grondig geborsteld en beginnende klitten worden los gekamd. Na een borstelbeurt kan uw hond er weer helemaal tegen en is de trimbeurt minder snel nodig.

 Klik hier voor meer foto's

De trimsalon bevindt zich op Zuiderlaan 0 te Aalten
Komende vanaf de Dinxperlosestraatweg op de Zuiderlaan de eerste oprit links 

Dierzorg Mario bewust

Vanzelfsprekend zorgen wij goed voor uw hond, bijvoorbeeld door het gebruik van kwalitatief hoogstaand voer.
Maar wij kijken ook verder en houden rekening met uw hond en zijn omgeving.

Daarom gebruiken wij in onze trimsalon alleen dier- en natuurvriendelijke producten. De shampoos en spoelingen die wij gebruiken zijn afkomstig van Animal Plus. Deze lijn is 100% biologisch, volledig afbreekbaar en niet te vergeten gegarandeerd dierproefvrij. Onze ervaringen met dit product zijn erg goed.

Voor de bestrijding van ongedierte als luis en vlo maken wij gebruik van de natuurvriendelijke producten van Ecostyle. Dit merk heeft al een jarenlange reputatie op het gebied van natuurvriendelijke tuinverzorging. Minder bekend, maar zeker even goed is hun dierverzorgingslijn.

Wij zijn tevens dealer van bovengenoemde leveranciers, dus ook voor uw gebruik thuis kunt u bij ons terecht.