Dierzorg Mario

Dierzorg Mario is genoemd naar onze eerste hond Mario, een rottweiler die afkomstig was uit het asiel.

Ik ben Loes Bauhuis, gediplomeerd trimster en ik heb inmiddels ruim 15 jaar mijn eigen zaak. Ik ben aangesloten bij de branchevereniging ABHB. Voor de oppas heb ik de opleiding Honden en Kattenbesluit en ook kynologische kennis gevolgd.

Zelf heb ik 2 honden Rioja en Spasibo.

Van oorsprong kom ik uit de zorg. Iets dat soms nog van past komt bij honden die meer verzorging nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze medicijnen of een dieet moeten volgen of als de hond ziek of erg oud is.

Onze honden:

Rioja

Contact:

De beste tijd om te bellen is tussen 9.00 en 12.00 of tussen 14.00 en 17.00, want dan ben ik in de trimsalon en heb de agenda bij de hand. Tussen en na de middag ben ik op pad met de honden. Een afspraak maken is dan niet erg praktisch, u kunt natuurlijk wel bellen voor meer informatie. Belt u dan wel het mobiele nummer.

Ons adres is Dinxperlosestraatweg 51 in Aalten.
De ingang voor de trimsalon bevindt zich aan de Zuiderlaan.

U bereikt ons onder nummer of 0543-451227 onder 06-20474316.

De route naar Dierzorg Mario

 

Vanuit Winterswijk:
Bij de stoplichten voor Aalten linksaf richting Bocholt (Hamelandroute). Op de rotonde rechtsaf en direct weer rechts (Bocheltsestraat) Over de brug (2e weg) linksaf. (Zuiderlaan) Aan de laatste oprit rechts van deze weg zit de Trimsalon.U ziet het bord wel staan.

 

Vanuit Varsseveld:
Op de eerste rotonde bij Aalten rechtsaf (Nijverheidsweg) Bij het ANWB-bord Dinxperlo (6e weg) rechtsaf (Dinxperlosestraat) en dan het 5e huis Links. Voor de trimsalon 1e weg links meteen weer links (Zuiderlaan)

 

Vanuit Lichtenvoorde: Komende vanaf de Hamelandroute
Bij de stoplichten voor Aalten rechtdoor richting Bocholt (Hamelandroute) Op de rotonde rechtsaf en direct weer rechts (Bocheltsestraat) Over de brug (2e weg) linksaf. (Zuiderlaan) Aan de laatste oprit rechts van deze weg zit de Trimsalon.U ziet het bord wel staan.

 

Vanuit Lichtenvoorde: komende vanaf de oude aaltenseweg
Bij de rotonde bij Aalten recht over (Nijverheidsweg). Bij ANWB-bord Dinxperlo (6e weg) rechtsaf (Dinxperlosestraat) 5e huis Links. Voor de trimsalon slaat u direct na het huis links af en parkeert u links op de parkeerplaats.