Dierenwelzijn Keurmerk

Dierenwelzijnskeurmerk uitgereikt in Aalten

Aalten – Op 1 december 2021 is het Dierenwelzijnskeurmerk in Aalten uitgereikt aan Loes Bauhuis van Dierzorg Mario. Het Dierenwelzijnskeurmerk (voorheen Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk) maakt de kwaliteit van dierprofessionals zichtbaar en beter vindbaar voor het publiek.

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heeft Loes Bauhuis zich aangesloten bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Door het dragen van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van haar bedrijf benadrukt.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

Dragers van het keurmerk fungeren tevens als leerbedrijf voor dierprofessionals in opleiding. Binnen alle disciplines in de huisdieren branche kan het keurmerk gedragen worden.